Отопление с пелети от дървесина

Comfy Heat България

ComfyHeat България предлага различни решения за отопление с пелети на битови, офис, търговски и промишлени обекти. Предлагаме широка гама от малки котли, подходящи за битови цели, до големи системи за отопление на малки и големи хотели, търговски обекти, офиси, ресторанти и т.н. Всички предлагани от нас продукти са с гарантиран произход и отговарят на българските и европейски норми.

Пелетни горелки

При нас ще намерите пълна гама от пелетни горелки, подходящи за почти всички съществуващи котли на дърва и въглища. Предлагаме пелетни горелки от 15kW до 100kW, също така и горелки над 100kW, за които изготвяме индивидуален проект. Основно предлаганите марки пелетни горелки са с произход България, тъй като в последните пет години българските производители на пелетни горелки си извоюваха име на качествена стока на световно ниво с добра цена.
Предлагаме горелки на: Comfyheat; GreenEcoTherm; Biotech; Greenfire.

Котли на пелети

Котлите на пелети, които предлагаме са с мощност от 12kW до 950kW. Предлагаме вариант със самопочистване, както и ниско бюджетни котли, работещи с пелети, достъпни за всеки клиент. Автоматизираните котли на пелети имат по-висока ефективност, за разлика от котлите, на които им е добавена пелетна горелка и могат да работят с пелети с по-ниско качество.
Основно предлагаме автоматизирани котли на италиански, немски, австрийски производители.

Камини на пелети

За нуждите на изтънчените клиенти, които желаят елегантен дизайн и уют от истински пламък в семейния си дом, предлагаме различни видове камини за пелети с невероятен дизайн и качество на изработка, основно на френски и италиански производители.

За повече информация относно предлаганите продукти може да се свържете с нас.

peleten_kotel

nachalo kotel